Meteen naar de inhoud

Schwalmhuette

Navigatie Menu

Activiteiten

Voor in de zomer & winter

Winter activiteiten

In de winter hoopt u natuurlijk te kunnen skiën. En dat kan in dit mooie gebied. Ligt er geen sneeuw? Dan is er nog genoeg anders te beleven in deze gebieden. 

Eigen piste

Nassfeld

Aquarena

In het dorpje zelf ligt een mooie piste die perfect is voor gezinnen en beginners (met les) . Daarnaast heeft ons huisje uitzicht op deze piste.

In zo’n 25 minuten rijden is Nassfeld bereikt. Dit is een groter ski gebied waar u als gevorderde maar ook beginner goed op weg kunt.

Dit zwembad beschikt over een buiten en binnen bad. Het is op loopafstand te bereiken vanuit ons huisje. 

Het is eindelijk zomer. U wilt relaxen maar ook wat ondernemen. Dat kan hier perfect! Lees hieronder hoe uw zomer eruit kan zien. 

Zomer activiteiten

Großglockner

Schluchten

Rodelen

De Großglockner is met een hoogte van 3798 meter de hoogste berg van Oostenrijk. Deze ligt in de buurt en is zeker aan te raden. Zo is er op verschillende hoogtes de natuur te bewonderen.

Oostenrijk kent mooie naturen. Deze verkennen is dan ook zeker aan te raden. Denk bijvoorbeeld aan de Garnitzenklam. Met verschillende routes is deze te bewonderen.

Lekker gek doen voor jong en oud, bezoek dan zeker de Lienzer Bergbahn. De Rodelbaan is liefst 2,7 kilometer lang!  De baan is in 30 minuten te bereiken.

Eten & drinken

Wilt u traditioneel Oostenrijks eten of juist liever Italiaans? Het kan allemaal en wij geven hieronder alvast 3 opties!

Josef’s Restaurant

& Pizzeria

 

Bar

Josef’s Restaurant

& Pizzeria

Josef’s Restaurant

& Pizzeria

Grossglockner

De Grossglockner is een iconische bergtop in de Alpen, gelegen op de grens tussen Oostenrijk en Italië. Met een hoogte van 3.798 meter is het de hoogste berg in Oostenrijk en een populaire bestemming voor toeristen en bergbeklimmers.